Adverteren op LinkedIn

Zet hét social media kanaal voor B2B in om je doelgroep te bereiken. Met LinkedIn bereik je met gerichte advertenties de juiste persoon.

LinkedIn adverteren

LinkedIn is hét professioneel sociale netwerk waar mensen uit verschillende industrieën elkaar ontmoeten en verbinden. Het is een ideale plaats om met je bedrijf te adverteren, omdat het een gerichte doelgroep heeft van professionals en beslissers die op zoek zijn naar nieuwe producten en diensten om hun bedrijf te laten groeien.

Met LinkedIn kunt je gerichte jouw advertenties tonen aan mensen op basis onder andere: hun werkervaring, opleidingsniveau en geografische locatie. Dit betekent dat je ervoor kunt zorgen dat jouw advertenties worden weergegeven aan de juiste doelgroep, wat zorgt voor een hogere conversieratio en een betere ROI voor jouw bedrijf.

Social media advertising

Vrijblijvend een kennismaking?
Neem direct contact op!

Contact online marketing bureau Alkmaar

Voordelen adverteren via LinkedIn

 

  • Gerichte doelgroep: LinkedIn heeft een gerichte doelgroep van professionals en beslissers, wat betekent dat je ervoor kunt zorgen dat jouw advertenties worden weergegeven aan de juiste doelgroep.

  • Gerichte advertenties: Met LinkedIn kunt je gerichte advertenties maken die worden weergegeven aan mensen op basis van hun werkervaring, opleidingsniveau en geografische locatie.

  • Retargeting: Je kunt mensen die jouw website hebben bezocht of een actie hebben ondernomen op jouw site, blijven volgen met gerichte advertenties op LinkedIn.

  • Hoge conversieratio: Door gerichte advertenties en een gerichte doelgroep te gebruiken, kan LinkedIn helpen om de conversieratio voor jouw bedrijf te verhogen.

  • Betere ROI: Door gerichte advertenties en een gerichte doelgroep te gebruiken, kan LinkedIn helpen om de terugverdientijd voor jouw bedrijf te verkorten.

Jouw partner

Tijdens jullie groeitraject, zijn wij jullie betrouwbare partner.

Voordeling uurtarief

Op een betaalbare manier helpen wij jou met de (online) groei van jouw bedrijf.

Talenten

Wij werken met jonge talenten onder begeleiding van ervaren marketeers