Zoekmachine adverteren (SEA)

Een SEA specialist inhuren? YoungSparks is gecertificeerd Google Partner. Behaal een hoog online rendement en meer leads door middel van zoekmachine advertenties. Onze talenten staan voor je klaar!

SEA google ads

SEA Google Ads

Met Search Engine Advertising (SEA) of zoekmachine adverteren wordt het adverteren op zoekmachines door bedrijven bedoeld. Aangezien Google veruit de meest gebruikte zoekmachine is, wordt met SEA vaak direct verwezen naar Google Ads. Dit is het online advertentieprogramma van Google. Met SEA realiseer je meer websiteverkeer en trek je potentiële klanten aan.

Eenvoudig in contact met je doelgroep

Het grote voordeel van zoekmachine adverteren ten opzichte van andere soorten advertenties, is dat potentiële klanten al actief op zoek zijn naar jouw product of dienst. Zij zijn dus al geïnteresseerd. Met zoekmachine advertenties speel je hier gericht op in en vergroot je direct je online zichtbaarheid. Onze SEA specialisten helpen je hier graag bij.  

SEA specialist

Vrijblijvend een kennismaking?

Neem direct contact op!

Contact online marketing bureau Alkmaar
Verschil tussen SEO en SEA

SEA en SEO: Wat past bij jou?

SEA en SEO marketing hebben beiden als doel om jouw online zichtbaarheid en vindbaarheid te verbeteren en meer websiteverkeer te genereren. Maar hoe bepaal je wat voor jouw bedrijf het meest geschikt is? We zetten de voordelen van SEA ten opzichte van SEO op rijtje: 

  • Zoekmachine advertenties zijn direct zichtbaar.

  • Keuze uit verschillende advertentievormen

  • Resultaten zijn makkelijker te meten.  

  •  SEA biedt informatie over bezoekers en hoe zij op jouw website terecht zijn gekomen. Bijvoorbeeld welke zoekwoorden zij gebruikt hebben.  

  • Betaalde zoekresultaten bevinden zich bovenaan de pagina en worden dus als eerst gezien. 

SEA wordt door velen gezien als een korte termijn strategie, terwijl SEO zich juist richt op blijvend resultaat over een langere termijn. Bij YoungSparks zijn we ervan overtuigd dat een ideale online marketingstrategie bestaat uit een combinatie van zowel SEO als SEA marketing. De twee technieken kunnen elkaar namelijk perfect aanvullen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? We helpen je graag op weg!  

SEA uitbesteden aan een specialist

Om alles uit je SEA marketing te halen kun je een SEA specialist inhuren. YoungSparks is zo’n specialist want wij zijn officieel Google Partner. Met deze erkenning wordt onze expertise bevestigd op het gebied van digitaal adverteren. Als Google Partner kunnen wij onze klanten optimaal laten presteren en groeien.

Op basis van de gebruikte zoekwoorden en zoekintentie van jouw doelgroep bepalen we de beste SEA marketingstrategie en advertentievormen voor jou. We rollen de Google Ads campagne voor je uit en blijven je ondersteunen met wekelijkse analyses en optimalisaties en maandelijkse rapportages. Effectief en inzichtelijk. Samen zorgen we voor een hoger online rendement! SEA uitbesteden aan een specialist

Meer informatie?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Jouw partner

Tijdens jullie groeitraject, zijn wij jullie betrouwbare partner.

Voordelig uurtarief

Op een betaalbare manier helpen wij jou met de (online) groei van jouw bedrijf.

Talenten

Wij werken met jonge talenten onder begeleiding van ervaren marketeers