Online Marketing

Je online vindbaarheid en zichtbaarheid verbeteren? Onze talenten staan voor je klaar. Online groeien met het nieuwste online marketing bureau uit Alkmaar.

Onze online marketing diensten

Social media 

SEO

SEA

Google Analytics

Content marketing

E-mail marketing

AI marketing

Video marketing

Vrijblijvend een kennismaking? Neem direct contact op!

Contact met online marketing bureau

Waarom online marketing?

Bij marketing draait het om het creëren en onderhouden van een langdurige, positieve relatie met jouw doelgroep. De opkomst van het internet en sociale media biedt organisaties unieke kansen om dit op een effectieve manier te doen. Enkele voordelen van online marketing ten opzichte van traditionele (offline) marketing: 

  • Groot bereik. Vrijwel iedereen is online. Velen zelfs het grootste deel van de dag. Met online marketing kun je daarom in één keer enorm veel potentiële klanten bereiken.
  • Resultaten zijn goed meetbaar. Online is alles meetbaar. Van de hoeveelheid verkeer tot het aantal clicks en zelfs het gedrag van bezoekers op jouw website. Hierdoor kun je jouw online marketingactiviteiten effectief en inzichtelijk maken.
  • Je target eenvoudig jouw doelgroep. In tegenstelling tot traditionele vormen van marketing, kun je online heel gericht jouw doelgroep targeten. Advertenties op sociale media kun je zo instellen dat deze alleen worden getoond aan personen die aan bepaalde criteria voldoen. Zo ga je doelgericht te werk en vergroot je jouw kans op een hoog rendement.
  • Langdurig zichtbaar bij jouw doelgroep. Een advertentie in een tijdschrift is niet meer zichtbaar als de lezer deze weggooit. Online content blijft online en zorgt daarom voor een duurzame en langdurige zichtbaarheid.
  • Flexibel. Levert een online campagne te weinig op? Dan kan je deze op ieder gewenst moment stopzetten of aanpassen. Dat is handig!
  • Betere balans tussen kosten en baten. Met online marketing beheer je eenvoudig jouw budget. Bovendien verdeel je deze gemakkelijk over verschillende online marketingactiviteiten en zie je direct wat deze opleveren.

YoungSparks: online marketing bureau in Alkmaar

Zeg je online marketing, dan zeg je YoungSparks. Wij hebben voor alle facetten binnen de online marketing echte specialisten in huis. Samen zorgen we ervoor dat jij alles uit jouw online marketingactiviteiten haalt! 

Jouw partner

Tijdens jullie groeitraject, zijn wij jullie betrouwbare partner.

Voordeling uurtarief

Op een betaalbare manier helpen wij jou met de (online) groei van jouw bedrijf.

Talenten

Wij werken met jonge talenten onder begeleiding van ervaren marketeers

Klantverhaal: Xafax 

“Wat YoungSparks heel goed doet is dat zij niet alleen zelf goed werk leveren, maar óns ook echt in beweging krijgen. Ze zijn daadkrachtig, houden het overzicht en nemen ons bij de hand. Dat helpt ons enorm.