E-commerce Marketing

Zowel binnen de retail als b2b heeft E-commerce zich ontwikkeld tot dé manier om je bereik te vergroten, klanten aan te trekken en je omzet te laten groeien. Ontdek hoe YoungSparks Marketing jou kan helpen om de kracht van E-commerce optimaal te benutten.

E-commerce strategie

E-commerce draait om meer dan alleen een online winkel opzetten. Met name voor kleinere bedrijven of beginnende ondernemers kan het lastig zijn om de juiste snaar te raken. De concurrentie is vaak behoorlijk en de consument fijn van smaak. Een doordachte E-commerce strategie is daarom van groot belang om je doelen te bereiken.

Bij YoungSparks begrijpen we dat elke onderneming uniek is. We werken samen met jou om een gedegen E-commerce strategie te ontwikkelen en jouw omzet te laten groeien.

E-mail marketing
Social media bureau Alkmaar

Onze werkwijze

Bij YoungSparks Marketing omarmen we een flexibele aanpak die perfect aansluit bij de behoeften van jouw webshop. We geloven in actiegerichte stappen en voortdurende monitoring in plaats van verstrikt te raken in eindeloze analyse.

Onze aanpak draait om snelle implementatie van onderbouwde strategieën, constante meting van resultaten en het direct toepassen van geleerde inzichten.

Onze e-commerce diensten

We zijn gespecialiseerd in:

SEO

CRO

Social media marketing

SEA

Content marketing

E-mail marketing

Meer informatie?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Jouw partner

Tijdens jullie groeitraject, zijn wij jullie betrouwbare partner.

Voordeling uurtarief

Op een betaalbare manier helpen wij jou met de (online) groei van jouw bedrijf.

Talenten

Wij werken met jonge talenten onder begeleiding van ervaren marketeers