B2B marketing

Besluitnemers binnen organisaties geven in 90% van de gevallen de voorkeur aan een online oriëntatieproces. Binnen de B2B wordt online marketing daarom steeds belangrijker.

Als online marketingbureau helpt YoungSparks jou bij het opzetten én uitvoeren van een gerichte online marketingstrategie.

B2B online marketingfunnel

De online marketingfunnel voor B2B bedrijven kent dezelfde fasen (See, Think, Do en Care) als de B2C-marketingfunnel, maar zit wel degelijk anders in elkaar. Bij de B2C-marketingfunnel kan een klant binnen enkele minuten meerdere fasen doorlopen en een aankoop doen.

Maar omdat bij B2B vaak beslissingen voor langere termijn gemaakt worden is de denkfase veel langer. Daarnaast ligt aantal sales of leads een stuk lager vergeleken met B2C online marketing. De waarde van zo’n sale of lead is dan wel weer een stuk groter bij B2B online marketing.

Waarom we je dit vertellen? Omdat dit soort inzichten helpen bij het ontwikkelen van een gedegen B2B online marketingstrategie!

Online marketing bureau YoungSparks
Verschil tussen SEO en SEA

B2B online marketingstrategie

B2B-klanten maken dus weloverwogen keuzes, dus jouw online content dient hen daarbij te helpen en te informeren. Bij YoungSparks Marketing helpen we je daar graag bij.

We beschikken over een diepgaand begrip van de B2B-sector en de uitdagingen waarmee zzp’ers en mkb’ers worden geconfronteerd. Onze experts staan voor je klaar om de online vindbaarheid en zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten en meer leads te genereren.

Onze B2B online marketing pijlers

Zo helpen wij jou aan een gerichte online marketingstrategie:

Onze B2B marketing diensten

We zijn gespecialiseerd in:

SEO

CRO

Social media marketing

SEA

Content marketing

E-mail marketing

Jouw partner

Tijdens jullie groeitraject, zijn wij jullie betrouwbare partner.

Voordeling uurtarief

Op een betaalbare manier helpen wij jou met de (online) groei van jouw bedrijf.

Talenten

Wij werken met jonge talenten onder begeleiding van ervaren marketeers

Meer informatie?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Klantverhaal: Xafax 

“Wat YoungSparks heel goed doet is dat zij niet alleen zelf goed werk leveren, maar óns ook echt in beweging krijgen. Ze zijn daadkrachtig, houden het overzicht en nemen ons bij de hand. Dat helpt ons enorm.