“Inmiddels ontzorgt YoungSparks ons al een jaar lang op het gebied van SEO, het beheer van onze sociale mediakanalen en overige marketingzaken.”

Over Euroline Logistiek

Euroline Logistiek staat bekend als een betrouwbare partner in de logistiek van keukens en badkamers, met een focus op kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en optimale service. Het bedrijf, gevestigd aan de Fluorietweg in Alkmaar, heeft een duidelijke missie om te dienen als een actieve en meedenkende partner voor keuken- en sanitair speciaalzaken, waarbij alle aspecten van het transport, van verzameling tot uitlevering, met grootste zorgvuldigheid worden uitgevoerd.

YoungSparks marketing is verantwoordelijk voor een totaalpakket aan online marketingdiensten voor Euroline Logistiek, waaronder het onderhouden van de website en het beheren van de sociale media-accounts. Pieter de Boer, de eigenaar van Euroline Logistiek, doet een boekje open over de samenwerking met YoungSparks marketing.

Aanleiding tot de samenwerking

“Voordat de samenwerking tussen Euroline Logistiek en YoungSparks marketing van start ging had ik al goed contact met een van de oprichters, Miel Tiebie. Voordat de samenwerking met YoungSparks ontstond had ik nog niks gedaan op marketingvlak, mede vanwege het feit dat ik te weinig kennis van zaken had. Ik had wel het besef dat het een noodzakelijk aspect was om Euroline Logistiek te laten groeien en zodoende is het onderwerp ter sprake gekomen. Inmiddels ontzorgt YoungSparks ons al een jaar lang op het gebied van SEO, het beheer van onze sociale mediakanalen en overige marketingzaken.”

De kenmerkende aspecten van YoungSparks

In essentie vullen de acties van YoungSparks mijn behoefte uitstekend in. YoungSparks gaat zorgvuldig en persoonlijk te werk. Ik zou dan ook zeker zeggen dat de werkwijze uitstekend is, daar de medewerkers van YoungSparks altijd open staat voor persoonlijk contact om de gang van zaken te bespreken. Ik bel mede-eigenaar Miel dan ook vaak om de openstaande zaken door te nemen.

YoungSparks gaat bovenal zeer proactief en flexibel te werk. Dit uit zich onder andere in het feit dat ik wel eens een verzoek indien om teksten te laten schrijven die op korte termijn aangeleverd moeten worden. YoungSparks maakt altijd de tijd vrij om deze verzoeken gehoor te geven. Al valt een specifieke vraag niet onder het takenpakket, is YoungSparks nog altijd bereid om te hulp te schieten. Dit geeft mij het gevoel dat YoungSparks echt meedenkt en het beste met ons als klant voor heeft.”

Pieter de Boer, de eigenaar van Euroline Logistiek

De opgeleverde resultaten

De fijne werkwijze van YoungSparks komt ook tot uiting in de resultaten die behaald worden voor ons. Je ziet dat we veel zichtbaarder zijn dan voordat deze samenwerking van start ging, zowel door het beheer van onze website als de sociale media-activiteiten. We hebben inmiddels veel hogere websitebezoekers aantallen door het werk van YoungSparks en dit is voor ons als logistieke partij heel belangrijk.

De initiële vraag vanuit ons was dan ook om online zichtbaarder te worden en zodoende nieuwe klanten aan te trekken. Aan deze vraag wordt ruimschoots voldaan en ik ben daarnaast erg blij met de manier waarop dat tot stand komt. Als ik ergens tegen aanloop of iets spoedt heeft dan pakt YoungSparks dit direct voor mij op. Dat is gewoon enorm prettig voor een drukke ondernemer.”

Het samenwerkingsvooruitzicht

“Ik ben zeer tevreden over de samenwerking en de algemene gang van zaken tot dusver. Ik verwacht dan ook dat de samenwerking nog lang en succesvol doorloopt. Ik heb zelfs geen kritiekpunten en geef de dienstverlening van YoungSparks een prachtige 10 als rapportcijfer.”

Meer informatie?

Samenwerken of wil je gewoon nog wat informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Plan je kennismaking in

Klaar om de eerste stap te zetten naar een betere online zichtbaarheid? Plan nu jouw kennismaking in.