Onder aan de streep levert YoungSparks mij meer websiteverkeer en, nog belangrijker, meer omzet op. Ik zie direct resultaat van het werk dat YoungSparks verricht.”

Over De Grootmeesters

De Grootmeesters is een webshop voor handgeschilderde kunst van hoge kwaliteit, tegen betaalbare prijzen. Consumenten in Nederland, België en Duitsland (via de Duitse variant van de webshop) kunnen hier de mooiste handgeschilderde schilderijen en replica’s kopen in alle soorten en maten. Ieder schilderij wordt met de hand geschilderd door meesterlijke artiesten met aandacht voor detail.

YoungSparks is verantwoordelijk voor de online marketing van de webshop. Russel Borger, eigenaar van De Grootmeesters, vertelt over hoe deze samenwerking bevalt en -nog belangrijker- wat het oplevert! 

Totstandkoming samenwerking

“De Grootmeesters was naar mijn weten een van de eerste klanten van YoungSparks, dus ik ben nu al ruim twee jaar klant. Ik was op zoek naar een partij die me kon helpen met SEO en SEA, omdat ik dat zelf niet kan uitvoeren maar wel weet hoe belangrijk die dingen zijn voor webshops. Ik was als leek begonnen met De Grootmeesters aan de hand van tutorials op YouTube. Het maken van een webshop was redelijk eenvoudig, maar het uitbreiden ervan en ervoor zorgen dat webshop gevonden wordt is niet makkelijk. Dat kan je niet als leek zelf. Daarom heb ik YoungSparks ingeschakeld.”

De impact van YoungSparks

“De invulling van mijn vraag door YoungSparks is heel erg goed. De werkwijze die zij hanteren spreekt me bovendien erg aan en de resultaten zijn ook top. Dat zie ik met name terug in de vindbaarheid van de website, het aantal bezoekers en daardoor ook de verkopen en omzet. Dat bevestigt voor mij dat ik niet voor niets betaal. Ik zie direct resultaat van het werk dat YoungSparks verricht.   

Wat ik met name waardeer aan de werkwijze van YoungSparks is de zelfstandigheid en proactiviteit. Ik hoef nergens bovenop te zitten en kan erop vertrouwen dat de marketing van mijn bedrijf in goede handen is. Ik bel gewoon een keer in de twee weken met Kay van YoungSparks om de voortgang en eventuele andere zaken te bespreken. Dat werkt super goed. Het contact met Kay is ook erg prettig.”

Allround online marketing 

“Het fijne aan YoungSparks is daarnaast dat ze multidisciplinair zijn als het gaat om online marketing. Daarmee bedoel ik dat ik, naast de SEO en SEA diensten die ik standaard afneem, ook bij hen terecht kan voor andere vragen. Het aanmaken van landingspagina’s, websiteaanpassingen of social media zaken bijvoorbeeld. Daardoor kan ik alles aan één partij uitbesteden, die ook nog eens helemaal niet duur is. Bovendien zijn ze daarin heel flexibel. Als ik tegen iets aanloop of vragen heb kan ik die direct stellen en wordt dat snel opgepakt.”

Zichtbare resultaten

“Onder aan de streep levert YoungSparks mij meer websiteverkeer en, nog belangrijker, meer omzet op. Dat is uiteindelijk wel waarom je besluit om met een online marketingpartij in zee te gaan natuurlijk. Het minimale wat je dan wil, is dat zo’n investering zich terugbetaalt. Maar de resultaten van de online marketing inspanningen van YoungSparks zijn zo goed dat het veel meer oplevert dan ik er aan kwijt ben. Dat is gewoon fantastisch. 

Samenwerking in de toekomst

“Zoals het nu gaat zie ik dan ook zeker geen reden om te stoppen met YoungSparks. Het bevalt me heel goed en ik verwacht dat we in te toekomst samen nog veel meer resultaat zullen boeken.”

Meer informatie?

Samenwerken of wil je gewoon nog wat informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Plan je kennismaking in

Klaar om de eerste stap te zetten naar een betere online zichtbaarheid? Plan nu jouw kennismaking in.