2 min. lezen

Het YoungSparks Voetbalteam

Vrijdag 23 juni 2023 deed YoungSparks Marketing voor het eerst mee aan het Beverkoog voetbaltoernooi, georganiseerd bij voetbalclub Kolping Boys in Alkmaar. Het resultaat was een sportieve en gezellige voetbalavond en een niet onverdienstelijke 7e plek. 

Gehuld in een bijna fluorescerend oranje voetbaltenue was het YoungSparks voetbalteam op zijn minst een kleurrijke toevoeging aan het toernooi te noemen. Maar de ploeg was voor meer gekomen dan alleen opvallen, zo bleek in de poulefase. Nadat in de eerste wedstrijd het team van Sunergetic met een nipte 1-0 werd verslagen, ging in de tweede wedstrijd namelijk ook Erkamp over de knie.  

Poulewinnaar?
Deze voortvarende start bood het team van YoungSparks de mogelijkheid om zich tot poulewinnaar te kronen. Daarvoor moest in de laatste wedstrijd van de poulefase echter nog wel het team van Ton van Kuyk verslagen worden. Dat bleek een iets te lastige klus. De wedstrijd zat vol spanning en kansen, maar ging helaas met 1-0 verloren. Een tweede eindnotering in de poule was het gevolg. 

Wat restte was een strijd om een ereplaats tegen de runner-ups van de andere poules. Na drie zware wedstrijden in toch wel zomerse temperaturen was het beste er echter wel af bij de YoungSparks equipe. Een terechte verliespartij volgde en het werd duidelijk dat de eerste deelname aan het jaarlijkse Beverkoog voetbaltoernooi zou eindigen in de middenmoot.  

De laatste wedstrijd
Om met een goed gevoel af te kunnen sluiten werden de mouwen voorafgaand aan de laatste wedstrijd toch nog even opgestroopt. En met succes. Het
YoungSparks team won met ruime cijfers en wist daarmee het toernooi af te sluiten op een eerzame 7
e plek.

Al met al een toffe voetbalavond met een hoop gezelligheid, sportiviteit en een geslaagd toernooidebuut voor het team! Onze dank gaat uit naar de organisatie van het toernooi, alle leden van het team en natuurlijk onze supporters. Volgend jaar komen we terug om mee te dingen naar de prijzen!

Deel deze blog op social media